JE TOESTEL SNEL EN VAKKUNDIG LATEN HERSTELLEN?

Mijn toestel aanmelden Prijslijst

Because repairing is caring!

Bij Dr. Mobile geven we net zo veel om je mobieltje als jij. We weten allemaal hoe vervelend het is om onverwachts zonder smartphone te zitten. We zijn altijd connected en onze smartphone speelt een centrale rol bij veel van de dingen die we doen. Whatsappen, e-mails versturen, je bankzaken regelen, het kan allemaal mobiel en deze zaken gaan dus een stuk lastiger op het moment dat je geen toegang meer hebt tot je smartphone. Gelukkig staat ons team klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

350 gecertificeerde technicians
40.000 reparaties per maand
Altijd officiƫle fabrieksonderdelen
Samenwerking met officiƫle merken
Garantie op jouw reparatie
Veilig en vertrouwd betalen

HOE WERKT HET? HEEL SIMPEL IN 4 STAPPEN:

1. MELD JE TOESTEL AAN TER HERSTELLING

Meld je toestel online aan en omschrijf de klacht zorgvuldig.

2. KIES JE TRANSPORTMETHODE

Je kunt vervolgens je toestel op laten halen door onze koerier op een door jouw gekozen dag. Je kunt je toestel ook zelf naar ons toe sturen.

3. JE TOESTEL WORDT VAKKUNDIG HERSTELD

Uiteraard ontvang je een bevestiging van de herstel aanmelding van je toestel. De status van de herstelling kun je online volgen via de handige Track & Trace pagina.

4. VOORDAT JE HET WEET HEB JE JOUW TOESTEL WEER TERUG

Ons team van gecertificeerde en getrainde technicians staat voor jou klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen! Omdat we weten hoe vervelend het is om zonder je smartphone te zitten.

Meer informatie